Gjutning & anläggning av husgrunder i Stor-Stockholm med omnejd

Är ni ett byggföretag eller en markägare som är i behov av att anlägga och gjuta en husgrund? I så fall har ni hittat rätt markföretag! Vi är ett heltäckande entreprenadföretag från Näsbypark i Täby som har utbildad personal och en modern maskinpark. Vi hjälper i huvudsak större byggföretag med anläggning, men vi hjälper även fastighetsägare och privatkunder med husgrunder & dylikt. 

Lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss hur vi kan hjälpa er!

Vi kan hjälpa er med följande markprojekt:

Allt vid en nyproduktion börjar med en väl-gjuten grund. Vi har lång erfarenhet inom anläggning & gjutning. Vi hjälper gladeligen med följande:

  • Totalentreprenad husgrund
  • Gjutning & armering
  • Gräv & anläggning
  • Grundläggning & asfaltering
  • Schaktning / dränering
  • Markplanering & GPS

Husgrunder över hela Täby kommun

Vår maskinpark är belägen i Näsbypark i Täby kommun och därför utgår från norra Stockholm. Bland våra projekt hittar ni oss ända från Vallentuna, Upplands Väsby, Täby, Hägernäs, Solna, Sundbyberg, Viggbyholm, Danderyd och Lidingö. 

Hög kompetens & kvalitativa byggare

Vi är ett modernt och funktionellt företag som tar kompetensutveckling seriöst. Därför är vi medlemar i branschorganisationen Maskinentreprenörerna och Byggnads för hålla oss uppdaterade inom det senaste inom teknik, miljö och säkerhetskrav. Givetvis innehar  företaget erforderliga entreprenadförsäkringar, har god ekonomi, samt F-Skattsedel.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa markprojekt!

Enklast att nå oss är genom att lämna ett meddelande i kontaktformuläret eller genom att mejla oss på: schaktning@markanläggning.se

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *