Byten av rörledningar & kablar i Stor-Stockholm

Är ni en förening eller fastighetsägare som är i behov av att byta ut rör, avlopp, kassetter eller kablar i fastigheten? Det vanligaste varningstecknet på ett rör som måste bytas ut är upprepade stopp eller illa lukt i avloppen. Vi är en lokal markentreprenör från från Näsbypark i Täby som utför alla vanligt förekommande avlopp och rörbyten i stor-Stockholm. Vi hjälper i huvudsak större byggföretag, men även fastighetsägare och privatkunder. 

Lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss hur vi kan hjälpa er!

Våra rörtjänster:

  • Byten av gamla rörledningar
  • Avloppsrensningar- & utbyten
  • Byten av kassetter
  • Installation av råttfällor i ledningen (alla våra råttfällor är elektriska och humaniska) 
  • Dränering
  • Stambyten

Totallösningar inom avlopp under mark

Vid stambyten eller utbyten av rörledningar missar många företag att passa på att byta ut avloppen under mark exempelvis i källaren. Vi är specialister på att erbjuda totallösningar vid dessa projekt, bl.a. genom att byta ut samtliga rör vid ett stambyte så att hela fastigheten upprustas. Självfallet ser vi till att allt återställs eller kan uppgraderas. 

Entreprenader över hela norra Stockholm

Vi är aktiva i hela Stockholm, men utgår från norra ända från Vallentuna, Upplands Väsby, Täby, Hägernäs, Solna, Sundbyberg, Viggbyholm, Danderyd och Lidingö. 

Kontakta oss gärna nästa gång avloppen börjar strula! Kostnadsfri besiktning till samtliga kunder

Enklast att nå oss är genom att lämna ett meddelande i kontaktformuläret eller genom att mejla oss på: schaktning@markanläggning.se

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *