Fibergrävning till fastigheter i Stor-Stockholm med omnejd

Har ni gått i tankar att uppgradera er villa eller bostadsrättsföreningens nätverksstyrka? Genom att uppgradera nätet kan du surfa utan väntetid oavsett om ni är ett större företag eller privatperson.

Kompletta nätverkslösningar

Vi är ett komplett entreprenadföretag från Näsbypark i Täby som specialiserat oss på att hjälpa privatpersoner, företag, kommuner och fastighetsägare med allt inom mark- & anläggning. Därav kan vi erbjuda speciallösningar inom nätverk- & fiberinstallationer. Vi kan både utföra grävningen och sköta installationen av kablarna!

Lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss hur vi kan hjälpa er med er nästa grävning!

Fördelar med att välja fiber:

  • Surfa utan väntetid
  • Stabil uppkoppling åren runt
  • Höger värdet på fastighet 
  • Öppna möjligheter för nätverk (genom att ansluta dig till fiber kan du välja leverantör och välja den som passar dig bäst)
  • Modernt och tryggt

Lång erfarenhet inom mark

Vi har lång erfarenhet inom mark och jord. Vi har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder samt genom rekommendation.

Entreprenader över hela norra Stockholm

Vi hjälper framförallt kunder i Täby kommun där vi har våra hemmabas men givetvis kan vi hjälpa er i Stor-Stockholm så som; Vallentuna, Upplands Väsby, Täby, Hägernäs, Solna, Sundbyberg, Viggbyholm, Danderyd och Lidingö. 

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri besiktning på fiberinstallation!

Enklast att nå oss är genom att lämna ett meddelande i kontaktformuläret eller genom att mejla oss på: schaktning@markanläggning.se

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *