Är det dags för en dränering till fastigheten eller villan i Stockholm? 

Dräneringar till villan eller husgrunden är en av de vanligaste renoveringsprojekten i Stockholm, då vatten från både fastigheten eller grundvatten leds genom till krypgrunden. Bland annat är det källare eller tvättstugor som utsätts mest för detta. 

Vad är en dränering?

Att Dränera innebär framförallt att leda bort eller “avvattna” ett områden från yt- eller grundvatten genom att gräva ett dike och installera rör som fortsätter leda bort vattnet. Detta behövs framförallt vid fastigheter eller vägarbeten där det finns mycket regn och grundvatten. 

Våra grävtjänster

  • Dränering
  • Dikning
  • Schaktning

Välj oss

Det går att utföra en dränering själv, men det är bäst att anställa en trygg markentreprenör som sköter arbetet år er! Vi är ett komplett entreprenadföretag från Näsbypark i Täby som utför alla vanligt förekommande entreprenadarbeten i Stor-Stockholm om omnejd. Vi har en modern och funktionell maskinpark som passar både mindre och större markarbeten. 

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa markprojekt!

Enklast att nå oss är genom att lämna ett meddelande i kontaktformuläret eller genom att mejla oss på: schaktning@markanläggning.se

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *