Konverteringar av källare till moderna bostadsytor i Stor-Stockholm

Har ni i bostadsrättsföreningen eller i villan en oanvänt bostadsyta så som i källaren eller i vinden? I så fall kan ni följa med den senaste bostadstrenden vilket innefattar att konvertera en källare till en modern och trendig fastighet med alla nödvändigheter så som badrum, kök och vardagsrum. Vi är ett komplett bygg- och markföretag från Näsbypark i Täby som utför alla vanligt förekommande entreprenadarbeten i Stor-Stockholm om omnejd. 

Lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss hur vi kan hjälpa er!

Våra renoveringar

  • Källarrenovering
  • Vindkonvertering
  • Attefallshus
  • Installation av badrum & kök
  • Indragning med rör & kablar
  • Installation nätverk så som fiber

Totalentreprenör från Täby kommun

Vi har lång erfarenhet inom totalentreprenad och har kontakter inom samtliga yrkesgrupper, vilket möjliggör att vi kan erbjuda helhetslösningar inom renovering & byggnation. Exempelvis vid källarkonverteringar kan vi dra in rören & avlopp, installera nätverk, dränera krypgrunden, bygga badrum & kök samt dra in el & värme. 

Renoverat bostäder över hela norra Stockholm

Vi är aktiva i hela Stockholm, men utgår från norra ända från Vallentuna, Upplands Väsby, Täby, Hägernäs, Solna, Sundbyberg, Viggbyholm, Danderyd och Lidingö. 

Seriösa hantverkare 

Vi är en modern firma som tar kompetens och utveckling väldigt seriöst. Därför är vi stolta över att vara medlemmar i branschorganisationen Maskinentreprenörerna för hålla oss ajour med teknik, miljö och säkerhetskrav. Företaget innehar även försäkringar samt F-Skattsedel.

Läs gärna mer om hur vi konverterar & renoverar källare i Stockholm här.

Kostnadsfri besiktning på källare & vindar idag

Enklast att nå oss är genom att lämna ett meddelande i kontaktformuläret eller genom att mejla oss på: schaktning@markanläggning.se

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *