Om Markfirman i Norra Stockholm

Vi är ett komplett entreprenadföretag från Näsbypark i Täby som utför alla vanligt förekommande entreprenadarbeten i Stor-Stockholm om omnejd. Företaget har flera verksamhetsområden, vilket är anläggning, mark, bygg, entreprenad, schaktning samt krossning. Vi hjälper i huvudsak större byggföretag med både både stora och mindre jobb, men vi hjälper även fastighetsägare och privatkunder med anläggningsuppdrag. 

Lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss hur vi kan hjälpa er!

Lång erfarenhet inom mark

Vi har lång erfarenhet inom mark och jord. Vi har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder samt genom rekommendation.

Tjänster

 1. Bygga Altan
 2. Källarrenovering
 3. Anlägga Pool
 4. Asfaltering
 5. Avloppsanläggning
 6. Bergsprängning
 7. Byte av rörledningar
 8. Fibergrävning
 9. Husdränering
 10. Husgrunder
 11. Stenläggning
 12. Trädgårdsskötsel

Modern maskinpark i Näsbypark

Vi har en modern och funktionell maskinpark som passar både mindre och större markarbeten. Företaget tar kompetensutveckling seriöst och är medlem i branschorganisationen Maskinentreprenörerna för hålla oss ajour med teknik, miljö och säkerhetskrav. Företaget innehar erforderliga entreprenadförsäkringar, har god ekonomi, samt F-Skattsedel.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa markprojekt!

Enklast att nå oss är genom att lämna ett meddelande i kontaktformuläret eller genom att mejla oss på: schaktning@markanläggning.se

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *