Är du i tankar att anlägga pool i er trädgård i Stockholm? 

Har ni viljat spendera sommaren vid ett modernt soldäck med en lyxig pool? Vi är er lokala byggföretag från Näsbypark i Täby som hjälper privatkunder och villaägare med alla slags poolinstallationer i Stor-Stockholm med omnejd. Vi har byggt och installerat pool och andra snickeriuppdrag sedan 2005. 

Lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss hur vi kan hjälpa er!

Vi utför poolbyggnationer i norra Stockholm

  • Pool i anslutning till altan
  • Soldäck
  • Altan med inglasning
  • Poolshades
  • Staket runt pool

Vi använder alla material

Att anlägga en pool kan bli en kostsam affär och vi brukar räkna på att materialet och utgrävningen brukar gå på 10.0000 kr. Därför är det viktigt att ni väljer rätt material som ni både gillar estetiskt och som passar era behov. Vi installerar pooler i alla material så som; Cellplast med betongpelare, trä, Glasfiber, Plast, Lecablock, gjuten i betong och sten.  

Garanti på våra byggnationer

Vi är en modern och funktionell byggfirma som är medlemmar i Byggnads och Maskinentreprenörerna. Därför ser vi till att alla våra byggnationer är ajour med det senaste inom teknik, miljö och säkerhetskrav. Därav kan vi erbjuda våra kunder 15 års garanti på våra poolbyggnationer. 

Byggt pooler över hela norra Stockholm

Vi är aktiva i hela Stockholm, men utgår från norra ända från Vallentuna, Upplands Väsby, Täby, Hägernäs, Solna, Sundbyberg, Viggbyholm, Danderyd och Lidingö. 

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa markprojekt!

Enklast att nå oss är genom att lämna ett meddelande i kontaktformuläret eller genom att mejla oss på: schaktning@markanläggning.se

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *