Söker anläggare till markentreprenad i norra Stockholm

Är du en erfaren anläggare som söker arbete inom mark och entreprenad i norra Stockholm? I så fall har du hamnat på rätt hemsida! Vi är ett komplett entreprenadföretag från Näsbypark i Täby som utför alla vanligt förekommande entreprenadarbeten i Stor-Stockholm om omnejd. Företaget har flera verksamhetsområden, vilket är anläggning, mark, bygg, entreprenad, schaktning samt krossning. 

Vi söker nu nya anläggare som vill gå med i vårt arbetslag av yrkeshantverkare. Lämna ett meddelande eller ert CV i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss!

Om tjänsten

Du måste arbeta väl i team, kunna arbeta självständigt, vara driven samt socialt anpassad då du kommer arbeta i kontakt med privatkunder och andra byggföretag. Du trivs även med att arbeta med fysiskt arbete utomhus under alla säsonger. Bland dina arbetsuppgifter kommer du arbeta tillsammans med våra maskinförare och snickare med allt i från husbyggnation till asfaltering och vägarbeten. 

Dina meriter

  • Yrkeserfarenhet inom anläggning eller motsvarande
  • Vi ser gärna att du har utbildning inom anläggning
  • B-körkort
  • Meriterande om kan köra grävmaskiner eller andra maskiner

Din arbetsplats 

Vi är aktiva i hela Stor-Stockholm, men utgår från norra ända från Vallentuna, Upplands Väsby, Täby, Hägernäs, Solna, Sundbyberg, Viggbyholm, Danderyd och Lidingö. Vi ser därför gärna att du kan dessa områden. 

Tjänsten sökes löpande – Skicka in ditt CV redan idag!

Enklast är att lämna ert CV eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret eller genom att mejla oss på: schaktning@markanläggning.se

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *